top of pageOf het nu gaat om het decoreren van uw gang met een mooie border of om het beschilderen van een heel restaurant: deze website is speciaal voor u. Met inzet van al mijn creativiteit en schilder kwaliteiten zorg ik ervoor dat uw idee op de muur komt.

Een hand geschilderde muur decoratie, uithangbord of canvas is veel ​voordeliger dan u denkt en geeft een unieke en persoonlijke tint aan ​uw huis of bedrijf, volledig naar uw smaak.
Simpel: u belt of mailed mij zodat we kort uw ideeën en wensen kunnen bespreken. Hierna maken we een afspraak bij u zodat ik de te beschilderen plaats kan bekijken. Natuurlijk breng ik alvast wat ideeën mee die we in detail kunnen uitwerken, bij grotere opdrachten
maak ik alvast een aantal schetsen vooraf.

Dit is ook het moment waarop ik u een prijsindicatie kan geven, deze prijs is afhankelijk van de te beschilderen oppervlakte, de gewenste materialen, het detail werk, etc.

Voor deze eerste afspraak reken ik slechts een reiskosten vergoeding.

Prijs indicatie:

Schilderij op canvas 40x75 cm: 150 Euro


 

Gemiddelde muur schildering: 250-500 Euro

Reiskosten (inclusief eerste bezoek), mijn thuisbasis is Utrecht.

Mijn klanten worden verzocht ¼ van de afgesproken prijs vooruit te betalen, de rest bij voltooiing.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van voorgaande opdrachten inclusief een uiteindelijke prijs. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen aarzelt u dan niet om contact met me op te nemen via mail of telefoon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


​​

Versier uw muren!!!
 

Hoe werk het?
 

        150 euros                                  300 euros                         600 euros                                 

bottom of page